Powerindustry Bulgaria  

ЧЕЗ изгражда нов трафопост в Студентски град

15.03.2017   |   Проекти
 
Най-големият проект на ЧЕЗ Разпределение България за месец март т.г. ще е изграждането на нов трафопост и кабелни линии средно и ниско напрежение в Студентски град, София, съобщиха от дружеството. Този проект е на стойност 271 хил. лв.
 
Освен това, ЧЕЗ ще инвестира близо 386 хил. лв. в развитие на мрежата в столицата през март, а 405 хил. лв. ще бъдат инвестирани в останалата част от Западна България. В София ще бъде реализирана и реконструкция на кабелна линия в квартал Надежда, чиято стойност е 15 хил. лв. В Монтана пък ще бъде извършена реконструкция на кабел 20 kV.
 
Дружеството предвижда значителна инвестиция за присъединяване на нови клиенти извън София, като най-голям обем – 65 хил. лв. – ще бъдат вложени в Благоевград. Инвестициите като цяло ще бъдат насочени към развитие и автоматизация на мрежата, изкупуване на съоръжения на трети страни и подобряване на обслужването.
 
От ЧЕЗ съобщиха още, че през т.г. са предвидени рекорден брой обем средства за реализиране на проекти – общо 140 млн. лв.
     
Източник: ЧЕЗ

Ключови думи: ЧЕЗ   трафопост   кабелни линии   реконстрикция  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


ТРИСТАН 02
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Проекти

  Видео на седмицатаПродуктови офертиРеализацииБизнесИнвестицииОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...