Powerindustry Bulgaria  

Billa с международен стандарт за енергийно управление

10.05.2017   |   Бизнес
 
Billa България въведе система за енергиен мениджмънт в съответствие със стандарта ISO 50 001 за управление на енергията на Международната организация за стандартизация. Като основен фактор за успешния енергиен мениджмънт компанията изтъква паралелно въведената иновативна система за мониторинг на консумацията на електроенергия "Електра", която подава информация към уеб базирана платформа на всеки 15 минути, което позволява изготвянето на детайлни анализи за потреблението на енергия. Системата е въведена във всички 111 магазина на Billa в България и в складовата база в Столник.
 
"Проектите за енергийна ефективност са ключов приоритет за Billa. Като отговорна компания имаме дългосрочен ангажимент за намаляване на въздействието върху природата. Работим активно, за да оптимизираме дейността си, и по този начин да пестим енергия. В същото време с проектите ни целим да формираме трайни навици за отговорно отношение към природните ресурси у нашите служители и техните семейства", заяви управителят на Billa България Бойко Сачански.
     
Източник: Billa

Ключови думи: Billa   енергиен мениджмънт   ISO 50 001  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииРеализацииВидео на седмицатаСъбитияПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...