Powerindustry Bulgaria  

Мини Марица-изток с две отличия от Международния енергиен форум

12.07.2017   |   Бизнес
 
Мини Марица-изток получи две отличия на Международния енергиен форум, който бе организиран от Научно-техническия съюз на енергетиците в България (НТСЕБ) от 22 до 27 юни т.г. във Варна, съобщиха от компанията.
 
Председателят на НТСЕБ проф. д-р инж. Бончо Бонев връчи почетни плакети за дългогодишна съвместна работа на Мини Марица-изток, ТЕЦ Марица изток 2 и ЕСО. Заместник-председателят на правителния съвет на Българската браншова камара на енергетиците (ББКЕ) доц. Валентин Колев връчи почетна грамота и плакет "Енергетик на годината" на изпълнителния директор на Мини Марица-изток Андон Андонов за ползотворна и дългогодишна работа в областта на енергетиката в България, високи производствено-икономически резултати и активна работа като член на ББКЕ.  
 
В Международния енергиен форум по традиция взеха участие учени, специалисти и представители на всички партньори в енергийния сектор - държавна власт, енергийни предприятия, специалисти, потребители, както и представители на водещи световни фирми.
 
Докладите и свързаните дискусии бяха свързани с разнообразни секторни теми: стратегически и структурни проблеми на енергетиката; прогнозиране и оценка на риска; приватизация и либерализация, маркетинг и законодателство, интеграция и интернационализация; рехабилитация на енергийни съоръжения; проблеми по опазване на околната среда; ВЕИ; децентрализирани енергийни системи; изследователска, проектантска и внедрителска дейност; контрол, автоматизация и измервателна техника на топлинни и електроенергийни системи; проблеми на осветлението и водородна енергетика.
     
Източник: Мини Марица-изток

Ключови думи: Мини Марица-изток   НТСЕБ   Андон Андонов   Международен енергиен форум  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииРеализацииВидео на седмицатаСъбитияПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...