Powerindustry Bulgaria  

Овергаз награди най-добрите млади газови техници

02.05.2018   |   Lifestyle
 
Министерството на образованието и науката (МОН) и Овергаз връчиха награди на най-добрите млади газови техници и изследователи за 2018 г. в конкурса "Най-добър млад инсталатор". Първо място спечелиха Мирослав Георгиев, Тома Томов и Цветомир Илиев от Професионалната гимназия по транспорт и енергетика "Хенри Форд" в София, които най-бързо и прецизно изградиха газова отоплителна и водна инсталалция по техническа схема.
 
За втора поредна година в състезанието се включиха и ученици от 9-ти и 10-ти клас по проекта за дуално обучение "ДОМИНО", които скицираха планка за монтаж на разходомер. Първата награда отиде при Кристиян Гергов и Любомир Ставрев от професионалната гимназия "Хенри Форд" в София. Денис Павлов и Радни Йорданов от Професионалната гимназия "Иван Райнов" в Ямбол пък успяха най-точно да сглобят газово табло и да гарантират неговата надеждност и безопасност, с което победиха сред десетокласниците.
 
В състезанието "Най-добър млад изследовател" участваха шест отбора – два от Русе и четири от София. Те разказаха какви са източниците на възобновяема енергия и как се прави мониторинг на въздуха, представиха макети на еко автобуси и автомобили и обясниха за позитивите от унищожаване на отпадъците чрез изгаряне.
     
Източник: Овергаз

Ключови думи: Овергаз   МОН   най-добър млад инсталатор  

Област: Lifestyle  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Lifestyle

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииРеализацииВидео на седмицатаСъбитияПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...