Powerindustry Bulgaria  

ЧЕЗ Разпределение подобрява електрозахранването в област Видин - 06.06.2018

06.06.2018   |   Начало»Проекти
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова
Ръководството на ЧЕЗ представи реализираните през 2017 г. инвестиционни проекти и приоритетите на компанията за 2018 г. по време на среща с кметове на общини и техни представители от област Видин. 
 
През изминалата година на територията на общината ЧЕЗ Разпределение е монтирала автоматизирани съоръжения в трафопостове на стойност 30 000 лв. Това дава възможност за по-бърза реакция при евентуални аварии и тяхното локализиране. Дружеството е извършило и реконструкции на мрежи ниско напрежение във всички общини на територията на областта, в които е инвестирало общо 670 000 лв. 
 
През настоящата година ЧЕЗ Разпределение България ще инвестира в мрежата на област Видин 1 млн. лв. Компанията стартира рехабилитация на електропровод от подстанция Кула до възлова станция Грамада, с което ще бъде повишена сигурността на електрозахранването на двете общини. ЧЕЗ планира да възстанови резервното захранване на гр. Белоградчик, с което ще се гарантира възможността за алтернативно доставяне на електроенергия при нужда. През настоящата година дружеството ще извърши и проектиране на възлова станция Димово с цел изграждане на телемеханика, което от своя страна ще доведе до намаляване на времето за локализиране и отстраняване на авариите по електропроводите.
     
Източник: ЧЕЗ

Ключови думи: ЧЕЗ   CEZ   ЧЕЗ Разпределение  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ
Последно от Проекти
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологииОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...