Powerindustry Bulgaria  

Българският участък на Южен поток ще бъде изграден от Стройтрансгаз консорциум

28.05.2014   |   Бизнес
 

Стройтрансгаз консорциум, в който участват руската компания ЗАО "Стройтрансгаз" и българската Газпроект Юг, бе избран да изгради българския участък на транзитния газопровод Южен поток, съобщиха от Южен Поток България. Това се случи при обявяването на резултатите от конкурса за извършване на работно проектиране, доставка на оборудване и материали, строително-монтажни дейности, обучение на персонала и въвеждане в експлоатация на преносния газопровод на българска територия.

Кандидатите, участвали в процедурата, са 11. Сред тях са били компании от Австрия, Белгия, България, Германия, Индия, Италия, Русия, Швейцария и Япония.

Конкурсът е проведен на два етапа, уточняват от Южен Поток България. При първия етап е бил направен подбор на кандидатите според извършен анализ на съответствието на комплектността и съдържанието на представените документи съгласно условията за участие. В рамките на втория етап са били оценени представените технически и финансови оферти на претендентите.

     
Източник: Южен Поток България

Ключови думи: Южен Поток България   South Stream   газопровод   пренос на газ  

Област: Проекти  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...