Powerindustry Bulgaria  

ВИФИ България предлага ново обучение от серията Европейски енергиен мениджър - 26.02.2015

След успеха на проекта и сертифициращото обучение „Европейски Енергиен Мениджър“ EUREM (European Energy Manager) през 2014 г., ВИФИ България обяви, че продължава добрата практика от предходното обучение и за втора поредна година предлага на специалисти и консултанти в сферата на енергийната ефективност възможността да се включат в обучението и през тази година. 
 
Обучението ще стартира на 19 ноември 2015 г.
 
„Това е обучителна програма, която съчетава немски и австрийски практики и ноу-хау в сферата на енергийната ефективност”, споделиха от офиса на компанията.
 
„Обучението обхваща 3 основни аспекта по темата: ефективни енергийни технологии; оперативно управление на енергията и енергиен мениджмънт и повишаване на енергийната ефективност и намаляване на разходите за енергия.
 
Програмата е насочена към всеки, който е персонално ангажиран с енергийните процеси в предприятието (оперативен мениджър, мениджър производство, инженери поддръжка, инженери по процесите и дългогодишни технически ръководители в производствения сектор).
 
Иновативната концепция на обучението включва както присъствени обучителни модули в удобно за участници-те време, така и гъвкаво ангажиране на участниците посредством самостоятелно online-learning, което е възможно благодарение на специално създадената за целите на проекта интерактивна платформа.
 
Като ключови теми в обучението се оформят: Енергиен мениджмънт, свързан с оценка на мерките за енергийна ефективност и ефикасност на разходите; както и инженерни теми с техническа насоченост, в които се посочват нови методи и технологии, спомагащи за оптимизацията на производството и консумираната енергия”, допълниха организаторите.
 
Обучението изисква от участниците да развият собствена енергийна концепция въз основа на настоящата им практика в компанията и да го представят пред комисия от експерти на ЕУРЕМ.
 
Ключово предимство на проекта “ЕУРЕМ - Европейски енергиен мениджър” е възможността за официална европейска сертификация. Всеки успешно завършил програмата участник има възможност да придобие международен Европейски сертификат за Енергиен мениджър EUREM.
 
Повече информация за обучението може да намерите на интернет платформата на програмата ЕУРЕМ или да се свържете директно с организаторите от ВИФИ България.
     
Източник: ВИФИ България

Ключови думи: ВИФИ България   WIFI BULGARIA   EUREM   European Energy Manager  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Обучения/Семинари

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаОбяви за работаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...