Powerindustry Bulgaria  

Екологична устойчивост в енергетиката и възобновяемите източници на EnergyMed 2018

05.04.2018   |   Предстоящо
 
От 5 до 7 април т. г. ще се проведе 10-ото Изложение за възобновяеми енергийни източници и енергийна ефективност EnergyMed в Наполи, Италия, съобщават организаторите от The Neapolitan Agency for Energy and the Environment (NAEE). Изложението ще демонстрира най–новите технологии и продукти в областта на енергетиката и възобновяемите енергийни източници. Събитието е основна точка от програмата за екологично устойчиво развитие, предприета в Наполи. Основна цел е да се създаде платформа за осъществяване на контакт между местни и чуждестранни компании за повишаване на интернационализацията в сектора.
 
EnergyMed ще демонстрира иновациите при слънчевата и вятърна енергия, високо-ефективни бойлери и биомаса, разделени в три секции: енергийна ефективност, рециклиране, устойчива мобилност. В изложението ще вземат участие над 50 компании. Сред участниците ще бъдат производители, доставчици, търговци на енергия, потребители, логистици, монтажници и персонал по поддръжка, както и експерти от националната и местна власт.
     
Източник: NAEE; Снимка:Dreamstime

Ключови думи: The Neapolitan Agency for Energy and the Environment   EnergyMed   възобновяеми енергийни източници   устойчиво развитие  

Подобни статии

Secespol

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Предстоящо

  Видео на седмицатаПродуктови офертиРеализацииПроектиБизнесПредстоящоИнвестицииОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...