Powerindustry Bulgaria  

ВИФИ стартира обучение за сертифициран европейски енергиен мениджър

 
ВИФИ България ще организира обучение за Европейски Енергиен Мениджър, което се провежда по унифициран стандарт на програмата EUREM. Тя се провежда в повече от 21 държави по целия свят и се подкрепя от Европейската комисия в рамките на проект към програмата за "Интелигентна енергия Европа" (Intelligent Energy Europe).
 
С участието си в обучението служителите ще имат възможност да придобият всички умения, които да им позволят технически да оптимизират и икономически да управляват следните енергийни теми: Сгради; Отопление; Климатизация; Електрически системи; Компресиран въздух; Осветление; Когенерация; Възобновяеми източници; Мениджмънт на енергийните данни; Енергийно снабдяване и търговия с енергия; Сертификати за въглеродни емисии и търговия с тях.
 
Основна част от обучението ще бъде развиването на проект за оптимизация на енергията на компанията. Концепция на позволява гъвкаво ангажиране на участниците посредством online-learning и провеждане на присъствените обучителни модули в удобно време.
 
Повече информация за обучението може да намерите тук.
     
Източник: ВИФИ България

Ключови думи: ВИФИ   WIFI България   EUREM   европейски енергиен мениджър  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Обучения/Семинари

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...