Powerindustry Bulgaria  

Нова възлова станция стартира работа през декември в Русенско

09.01.2019   |   Реализации
 
В края на декември 2018 г. към мрежата на Електроразпределение Север (ЕРП Север) в района на град Русе беше включена новата възлова станция Изток.
 
Станцията е изградена като част от инвестиционната програма на дружеството, а стойността на проекта възлиза на 400 000 лв. Тя е разположена в Русенския Индустриален парк и захранва четири въздушни електропровода. Чрез нея се осигурява електрозахранване на гр. Мартен, с. Сандрово, с. Николово и гр. Сливо поле, намиращи се източно от града, както и част от стопанските потребители в Индустриален парк и Източна промишлена зона, гр. Русе.
 
"Станция Изток е проектирана и изградена като модулна комплектна разпределителна уредба от съвременен тип, която е предвидена така, че да осигури сигурно и самостоятелно електрозахранване на електропроводите, присъединени към нея", разказват от Енерго-Про. 
 
Освен ограничаването на рисковете от прекъсване на електрозахранването, станцията предоставя възможност за селективно изключване на отделни участъци от електропроводи с регистрирани аварии, което ще намали броя потребители останали без захранване. Автоматизираната система за дистанционно управление пък спомага за намаляване времето за реакция при аварии.
     
Източник: Енерго-Про

Ключови думи: Енерго-Про   ЕРП Север   станция Изток  

Област: Реализации  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Реализации

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииРеализацииВидео на седмицатаСъбитияПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...