Powerindustry Bulgaria  

ЧЕЗ участва в инициативата "Дни на доброволчеството"

25.05.2016   |   Lifestyle
 
Служители на ЧЕЗ организираха три акции в Западна България в рамките на инициативата "Дни на доброволчеството – пролет 2016", съобщиха от дружеството. Те помогнаха с почистването и облагородяването на околните площи на дневен център "Св. Врач" и Националния политехнически музей в София.
 
Организатори на инициативата са Фондация "Помощ за благотворителността в България" (ФПББ) и Американската търговска камара в България (AmCham). Доброволческите акции традиционно се провеждат два пъти годишно от 2008 г., като тази пролет са в София, Плевен и Стара Загора.
 
„Като социално отговорна компания и един от най-големите инвеститори в България, ЧЕЗ активно подкрепя осъществяването на подобни благородни инициативи. Нашите служители са изключително ентусиазирани и мотивирани доброволци и ние много се гордеем с тях“, заяви Евгения Накова, ръководител отдел в дирекция  „Човешки ресурси“ в ЧЕЗ България.
 
Друг инструмент на ЧЕЗ за подкрепа на регионите, в които дружеството развива дейност, е дългосрочната програма за корпоративна социална отговорност "Инвестираме в България", допълват от компанията. Основните приоритети са направленията енергийна ефективност, опазване на природата, подкрепа на млади таланти, както и подобряване на градската среда.
     
Източник: ЧЕЗ

Ключови думи: ЧЕЗ   CEZ   AmCham   ФПББ  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Lifestyle

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...