Powerindustry Bulgaria  

Енерго-Про инвестира 100 000 лв. в електрозахранването в Добричко

11.10.2017   |   Инвестиции
 
Енерго-Про завърши два нови проекта от инвестиционната си програма през септември т.г., съобщиха от дружеството. Общо 100 000 лв. са инвестирани за ремонтни дейности в селата Преселенци в община Генерал Тошево и Козлодуйци в община Добрич.
 
Извършените дейности включват цялостна реконструкция на участъци от въздушна мрежа ниско напрежение, като в с. Преселенци е монтиран нов усукан изолиран проводник, който заменя стария електропровод. По трасето на обновената кабелна линия са подменени 28 стоманенобетонни стълбове.
 
В село Козлодуйци е реконструирана въздушна мрежа ниско напрежение от два трафопоста – обновен е един въздушен електропровод и са монтирани 26 нови стълба. С изпълнението на двата проекта са вложени близо 12 000 м усукан изолиран проводник за обновяване на мрежата НН и за изнасяне на електромерни табла.
 
"Благодарение на обновената мрежа клиентите на компанията в Добричките села Преселенци и Козлодуйци ще получават по-стабилно електрозахранване през предстоящия зимен сезон", коментираха Енерго-Про.
     
Източник: Енерго-Про

Ключови думи: Енерго-Про   електрозахранване   въздушна мрежа   ниско напрежение  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Инвестиции

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...