Powerindustry Bulgaria  

Съюз на ветераните в ядрената индустрия бе учреден в АЕЦ Козлодуй

14.02.2014   |   Събития
 
Първото общо събрание на Съюза на ветераните в ядрената индустрия се проведе на 13 февруари т. г. в АЕЦ Козлодуй, съобщиха от ядрената централа.
 
Председател на сдружението с нестопанска цел, което вече е получило регистрация в съда, е Митко Янков, дългогодишен директор на дирекция "Безопасност и качество". Учредителите са 12, като АЕЦ Козлодуй засега е единственото юридическо лице. Сред тях са Кирил Николов, Захари Бояджиев, Йордан Костадинов, Иван Иванов, Иван Гризанов, Атанас Койчев, Христина Кременлиева, Крум Карастанев, Веселин Кременлиев, Венцислав Мильовски и Валентин Рибарски – ветерани с дългогодишен стаж в АЕЦ. 
 
Основна задача на Съюза на ветераните в ядрената индустрия ще бъде да подпомага развитието на ядрената индустрия, като се използват знанията и опитът на всички членовеи и се популяризира работата на ядрената централа сред обществото и ползите за цялата национална икономика. Ветераните се обединиха около идеята, че за членове ще бъдат приемани не само енергетици, но и представители на научната общност.
 
 
 
 
 
 
     
Източник: АЕЦ Козлодуй

Ключови думи: АЕЦ Козлодуй   Съюз на ветераните в ядрената индустрия   ядрена енергетика  

Област: Събития  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Събития

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииРеализацииВидео на седмицатаСъбитияПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...