Powerindustry Bulgaria  

ЧЕЗ инвестира в подмяна на увредени кабели в София

03.08.2016   |   Инвестиции
 
Общо 195 000 лв. ще инвестира ЧЕЗ Разпределение България в подмяната на увредени при кражба кабели на територията на София, съобщиха от дружеството. С изпълнението на проекта ще се обезпечи сигурността на електрозахранването в районите Подуяне, Слатина, Сердика, Средец и Оборище, а аварийни екипи ще са в денонощна готовност.
 
Подмяната на кабелите започна на 30 юли т.г., като до завършването на проекта след 40 дни ще има кратковременни оперативни превключвания, чрез които ще се обезопасят съоръженията за работа. Така ще се осигури и захранването на районите в обсега на ремонта по алтернативен начин.
 
“С подмяната на кабелите ще се обезпечи сигурността на електрозахранването  на близо 15 000 клиенти на компанията в София. Взели сме всички необходими мерки, за да осигурим непрекъснатостта на алтернативното захранване и се надяваме, че извънредни обстоятелства няма да оставят без ток потребителите в района", заяви Виктор Станчев, директор „Експлоатация и поддържане“ в ЧЕЗ Разпределение България.
     
Източник: ЧЕЗ

Ключови думи: ЧЕЗ   електрозахранване  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Инвестиции

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииРеализацииВидео на седмицатаСъбитияПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...