Powerindustry Bulgaria  

ЧЕЗ изгражда нов учебен център

02.11.2016   |   Инвестиции
 
ЧЕЗ Разпределение България обяви, че ще инвестира 400 000 лв. за изграждането на учебен център, където да се обучават ученици и студенти в сферата на енергетиката, както и новопостъпили служители на дружеството.
 
Към центъра ще бъдат изградени и технически полигон и учебни зали, като техническият полигон ще бъде реализиран на територия от 3000 кв. м. Той ще представлява умален модел на електроразпределителна мрежа, заедно с нейните основни елементи и съоръжения.
 
Новоназначените електромонтьори, техници и отчетници в ЧЕЗ ще имат възможност да се обучават при пълна симулация на електроразпределителната мрежа в бъдещия център. Дружеството обяви планове и за сътрудничество с образователни институции.
 
"Електроразпределителната мрежа е сложен организъм и за да я управляваш и реконструираш е необходимо да имаш, освен финансов ресурс, и добре обучени кадри. Стараем се да сме иноватори и да развиваме потенциала на младите и мотивирани хора. Възможността да се възползват от учебния център ще имат и ученици и студенти, които се обучават в  сферата на енергетиката, което ги прави перспективни за работа в дружеството", каза Карел Крал, регионален мениджър на ЧЕЗ за България.
     
Източник: ЧЕЗ

Ключови думи: ЧЕЗ   учебен център  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Инвестиции

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииРеализацииВидео на седмицатаСъбитияПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...